Oasrörelsen

Våroas i Larsmo med Bo Brander!

ALLMÄNT. Ett säkert vårtecken är att våroasen igen är ett faktum. 20-22.3 går den av stapeln i Larsmo kyrka och församlingshem.

Bo Brander är årets huvudtalare och han kommer att stanna kring temat Inför ditt ansikte. Bo är präst i Svenska Kyrkan och leder St. Laurentiistiftelsen som är en fristående studentbostadsstiftelse i Lund med egen kyrka. St Laurentikyrkan fungerar som en församling i sveska kyrkan. Den karakteriseras som högkyrklig - men samlar några hundra personer till sina gudstjänster. (Läs mer om Laurentiistiftelsen här: http://www.laurentiistiftelsen.nu/).

Bo är också känd för de böcker han skrivit tillsammans med Göran SKytte: Ett år med Jesus.

Våroasen startar på fredag kväll näd Ungoas och Seppo Widjeskog drar igång med ungoaskväll i Larsmo Församlingshem. På lördagen börjar programmet kl 13 med undervisning. Efter ett kaffe är det sen dags för lovsång, tillbedjan och förbön. Efter middagen (till vilken man gärna får anmäla sig på förhand) är det dags för oaskväll med lovsång, undervisning, förbön osv allt dethär i Larsmo Kyrka. Under lördagen körs en barnoas i församlingshemmet paralellt.

På söndag avslutas oasen med högmässa och kyrkkaffe.

Mera info hittar du på www.oas.nu eller så kan du titta på filmen:

http://tinyurl.com/ca656r

Håll också utkik efter ett reportage från oasen.

Bo Brander