Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 27 september 2022 kl 00:47Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > På läger med Pricken & Co
Massor av god mat!
 3 5717 65 1
Jakob Wikström
Online 11:33 18/07 2009  Modifierad 08:17 17/07 2010
Per-Richard Levälahti
Matkön
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Massor av barn, perfekt väder, god mat, bra ledare, simning, lek, bön och Jesus - Vi snackar "Sommarskoj 2" på Utterö!

Utterö lägerområde finns i Sundom, strax söder om Vasa i Österbotten. Området förvaltas av Missionskyrkans ungdomsorganisation FMU, som också stod som arrangör för lägret.

Deltagarna var i åldern 11-13 år, fulla av liv och energi och verkade alla trivas superbra på lägret. Många av "kidsen" kom från från hem där Jesus inte har en så central plats, även om det självklart fanns en hel del också från "kristna hem". En bra blandning var det i alla fall.

Och stämningen på lägret var det inget fel på! Roligt program och undervisning varvades med simning, kiosk, sömn och mat.

Som lägerchef fungerade Per-Richard "Pricken" Levälahti. Han är en ytterst kompetent person och hans avslappnade ledarstil gjorde det lätt för de andra ledarna att känna sig delaktiga och få bidra. Man kan lungt säga att han delegerade både ansvar och uppgifter. Prickens förmåga att få med barnen är också intressant att studera. Jag satt med på ett av hans bibelstudier och blev uppriktigt fascinerad över hur han fick de livliga kidsen att sätta all sin energi på att söka i sina biblar och följa med i undervisningen!

Men vad är en lägerchef utan sina ledare? Pricken hade lyckats samla en hel bunt ytterst duktiga och unga ledare som gjorde en stark och berömvärd insats.

Sommarskoj lägret har vuxit kraftigt de senaste åren och det är inte att undra på. Läger är en fantastisk möjlighet att nå fram till unga människor och presentera en kristallklar bild av Jesus Kristus. Deltagande på Sommarskoj kan varmt rekommenderas!


amelie
12:07 19.7.2009


Det här låter jättebra! *glädje*
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén