Sydafrika-inspirerad Körhelg på Soltorp

ALLMÄNT. Med ett par år sen senast kändes det helt rätt med ett riktigt körveckoslut igen för His Master's Noise. Denna gång på gemytliga Soltorp i Borgå.

Ett knappa trettiotal glada korister slöt upp, för att tillsammans tillbringa helgen med sång, lek, mat bastu och god gemenskap. Eftersom kören har många nya ansikten i ledet inleddes fredagen med klassiska lära känna-lekar, för att sedan njuta av te och bastu.

Under lördagskvällen presenterades körens stora utlandsprojekt: His Master's Noise goes South Africa! Kören kommer att göra en resa till sydafrika hösten 2013, och arbetet inleddes nu med att fundera på sätt att samla in pengar för att bekosta resan. Kvällen avslutades med filmkväll med temat Sydafrika.

Under söndagen besökte kören Missionskyrkan i Borgå, där den uppträdde med några sånger, samt dansade till afrikanska rytmer tillsammans med kyrkans egna afrika-kör. Tack till bl.a. Elna och Nicklas för väl arrangerat program under helgen! Vi ser fram emot ett kör-år med afrikanska förtecken!