Helunderbart gäng

Välkommen till tonårsgrupp i Grankulla Metodistkyrka!

ALLMÄNT. Hej alla tonåringar (o andra ungdomliga människor) därute i huvudstadsregionen!

Om ni inte visste så har vi en TONÅRSGRUPP i Grankulla Metodistkyrka "Betlehemskyrkan"!

Vi samlas rätt så regelbundet i kyrkan för att umgås, be, lovsjunga, diskutera roliga och lite allvarligare saker, se på film, äta lite o helt enkelt bara ha roligt tillsammans!

Vårterminen börjar onsdagen den 24.1. kl. 17- ca.19.

Ledare för gruppen är ingen mindre än Nanna Rosengård!

DU OCH DINA KOMPISAR ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA MED!

Jag tror att jag inte var den enda som berördes väldigt mycket av MVV och inspirerades att göra någonting för att få dagens ungdomar att lära känna den kärleksfulla Gud som vi har fått äran att lära känna. I Grankulla har vi hållit på en längre tid med dessa ungdomsträffar men det har nu mest varit "samma gamla människor" (inget illa menat Beni & co.! ) så det känns som att vi inte har fått så mycket till stånd. Vi skulle gärna vilja att också nya människor får komma med och ta del av den fina gemenskapen och utveckla den till någonting större som når ännu flera människor.

Här till sist vill jag tacka er alla som gjorde MVV så underbart och önska er alla välkomna med till Grankulla! Jag själv är 100% Esbobo men har varit med i Grani församling sen jag var typ 3 veckor gammal så jag kan lova er att Graniborna inte är så farliga som de ser ut!

Kyrkans hemsida finns på http://www.metodistkyrkan.fi/grankulla

Ni som bor längre borta kan ta en titt på MKUs hemsida http://www.mku.fi och hitta info om vad andra församlingar håller på med!

Vi ses!

Om ni har någo frågor angående tonårsgruppen kan ni kontakta mej eller Nanna!

Kramar från Bettina Söderholm

bette_89@hotmail.com