Servering efteråt

Johannes släppte skiva i Österbotten

ALLMÄNT. Paddington-Johannes har släppt en melodiös lovsångsskiva! I helgen hade han turné med sitt band i österbotten. Mickelsson.net besökte konserten i Nykarleby församlingshus.

Johannes hade släpat med sig ett fantastiskt band från Sverige. Hans fru Lina var tillsammans med Elin backgrundssångare. Övriga bandmedlemmar var Martin, Jon och Edwin. Johannes har en närmast själavårdande röst, klar och mjuk men ändå "rock".

Johannes band spelade nästan bara egna lovsånger. Sånger till Gud med melodi och inspiration. Det är fantastiskt när människor gör ett bra jobb till uppmuntran och uppbyggelse för andra.

Smakprov

För den som vill lyssna på lite tongångar innan man beställer skivan kan man göra det på följande adress:

http://Myspace.com/johanneshager

Till södra Finland i mars

I mars kommer Johannes med band att sikta mot södra Finland. Metodistförsamlingen i Ekenäs finns redan på turnélistan (9-11 mars) och Johannes meddelar det det lönar sig för t ex församlingar som är intresserade att kontakta honom att göra det i god tid.

Tidigare känd från

Johannes och Paddington blev kända med "Jag vill leva livet här och nu"-låten. Alla har hört Johannes sjunga "Radio Novaaaa" på Radio Nova.Elin och Lina
Mångkunnig keyboardist
Johannes
Mera publik
De största fansen
Johannes och delar av band