Glada teamare - Daniela oh Rebecka

Jesus finns i Jakobstad!

ALLMÄNT. Under tisdag samt onsdag fick Jeppis besök av Summer Challenge teamet - och ett kraftigt evangelium!

Efter 16 år i Jakobstad så förstår man att evangelium behövs här, och Summer Challenge var ett team som mottogs med glädje! Jakobstad, som var den näst sista staden över städer som skulle besökas i Finland, är vad jag skulle kalla i verkligt behov av en väckelse, och därför var vi glada över att få ta emot SC-teamet!

Under tisdagen spände teamet upp en liten scen utanföre Halpa-Halli på Gågatan tillsammans med tältet. Två konserter hölls, och budskapet var väldigt klart. Inget liv utan Jesus!

Under onsdagskvällen så hölls två konserter till, men denna gång i Skolparken. Soundchecket och rykten om att det var något på gång drog en del folk, som på vägen till bänkarna fick gå en sväng via tältet efter kaffe och bulle, och möjligtvis lite evangelium.

Konserterna bestod av några låtar, dans, drama, vittnesbörd och predikan. Teamet drog både folk utifrån samt kristna människor! Trots att vädret inte ville bete' sig perfekt, så stannade folk envist kvar.

Speciellt predikan och vittnesbördena upplevde jag personligen väldigt andligt starka, och man kände verkligen att Jesus var närvarande. Såklart så har jag känt av Herrens närhet i Jakobstad förut, men aldrig såhär starkt MITT i Skolparken!

Teamet kommer nu på måndag att resa vidare till Barcelona där de kommer att samarbeta med en lokal församling i två veckor. Vill du läsa mer om hur det går för teamet så kan du gå in på www.teamaction.org.

Jesusbullar!